Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de umreciler dualarla uğurlandı

NEVŞEHİR 25.01.2023 - 21:39, Güncelleme: 25.01.2023 - 21:39
 

Nevşehir’de umreciler dualarla uğurlandı

Nevşehir'den umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama töreninin ardından yola çıktı.
  Nevşehir il merkezinden ve Göre beldesinden kayıt yaptıran toplam 30 umre yolcusu için Göre Belediyesi önünde uğurlama töreni düzenlendi. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, müftülük personeli, umreciler ile yakınlarının katıldığı programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Selami Kurt, umrecilere kutsal topraklardaki ibadetleri konusunda önemli hatırlatma ve tavsiyelerde bulundu. Umre yolcuları ise Cenab-ı Allah'ın herkese nasip etmesini temenni ederek yaşadıkları mutluluk ve heyecanını dile getirdiler. İl Müftü Yardımcısı Kurt'un yapmış olduğu dua sonrası umre yolcularının yakınlarıyla vedalaşmasının ardından uğurlama merasimi tamamlandı ve yolcular görevlilerimiz eşliğinde Kapadokya Havalimanı'na uğurlandı.
Nevşehir'den umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama töreninin ardından yola çıktı.

 

Nevşehir il merkezinden ve Göre beldesinden kayıt yaptıran toplam 30 umre yolcusu için Göre Belediyesi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, müftülük personeli, umreciler ile yakınlarının katıldığı programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Selami Kurt, umrecilere kutsal topraklardaki ibadetleri konusunda önemli hatırlatma ve tavsiyelerde bulundu. Umre yolcuları ise Cenab-ı Allah'ın herkese nasip etmesini temenni ederek yaşadıkları mutluluk ve heyecanını dile getirdiler.

İl Müftü Yardımcısı Kurt'un yapmış olduğu dua sonrası umre yolcularının yakınlarıyla vedalaşmasının ardından uğurlama merasimi tamamlandı ve yolcular görevlilerimiz eşliğinde Kapadokya Havalimanı'na uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.