Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de tır, kamyon, otomobil çarpıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ 07.12.2023 - 13:22, Güncelleme: 07.12.2023 - 14:10
 

Nevşehir’de tır, kamyon, otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Nevşehir’de kamyon, tır ve otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 sürücü yaralandı.
  Kaza Sümer Mahallesi Nevşehir Çevreyolu Üstat Necip Fazıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Fatih Ergül idaresindeki 50 AG 159 plakalı bims yüklü tır sürücüsü önündeki Ramazan Kaptan idaresindeki 63 AEB 598 plakalı kamyonu sollamak istediği anda kamyona arkadan çaptı. Çarpmanın etkisi ile direksiyon hâkimiyetini kaybeden 63 AEB 598 plakalı kamyon sürücüsü Ramazan Kaptan önce çevre yoluna çıkmak için bekleyen ve Bayram Yüzüak’ın kullandığı 50 AJ 056 plakalı otomobile daha sonrada bir evin duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Tır Sürücüsü Fatih Ergül ve Otomobil Sürücüsü Bayram Yüzüak Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.  
Nevşehir’de kamyon, tır ve otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 sürücü yaralandı.

 

Kaza Sümer Mahallesi Nevşehir Çevreyolu Üstat Necip Fazıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Fatih Ergül idaresindeki 50 AG 159 plakalı bims yüklü tır sürücüsü önündeki Ramazan Kaptan idaresindeki 63 AEB 598 plakalı kamyonu sollamak istediği anda kamyona arkadan çaptı. Çarpmanın etkisi ile direksiyon hâkimiyetini kaybeden 63 AEB 598 plakalı kamyon sürücüsü Ramazan Kaptan önce çevre yoluna çıkmak için bekleyen ve Bayram Yüzüak’ın kullandığı 50 AJ 056 plakalı otomobile daha sonrada bir evin duvarına çarparak durabildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Tır Sürücüsü Fatih Ergül ve Otomobil Sürücüsü Bayram Yüzüak Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.