Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Müftülük çocukların Kur'an öğrenmesi için para istiyor

GÜNCEL 23.07.2022 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de Müftülük çocukların Kur'an öğrenmesi için para istiyor

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından öğrencilerin yaz tatillerinde Kur’an-ı Kerim öğrenmesi için açtığı kurslardan 200 lira isteniyor.
  Nevşehir İl Müftülüğü tarafından öğrencilerin yaz tatillerinde Kur’an-ı Kerim öğrenmesi için açtığı kurslardan artık ücret alması tepkilere neden oluyor.  İl Müftülüğü tarafından 4-6 yaş arasında Kur’an-ı Kerim öğrenmesi için gönderilen her çocuktan masraf olarak 200 lira talep edilmesi büyük tepkilere neden oluyor.   Şimdi Nevşehir İl Müftülüğü’ne soruyoruz;   4-6 yaş arasında olan öğrencilerden neden 200 TL talep ediliyor? Aileler Diyanet’e ait camilere çocuklarını göndermek için neden para ödemek zorunda kalıyor? Sizin yaptığınız uygulamada çocuklar bir nevi cemaatlere mi gönderilmesi hedefleniyor? Ailelerden alınan bu ücretler nerelere harcanıyor?
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından öğrencilerin yaz tatillerinde Kur’an-ı Kerim öğrenmesi için açtığı kurslardan 200 lira isteniyor.

 

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından öğrencilerin yaz tatillerinde Kur’an-ı Kerim öğrenmesi için açtığı kurslardan artık ücret alması tepkilere neden oluyor.  İl Müftülüğü tarafından 4-6 yaş arasında Kur’an-ı Kerim öğrenmesi için gönderilen her çocuktan masraf olarak 200 lira talep edilmesi büyük tepkilere neden oluyor.

 

Şimdi Nevşehir İl Müftülüğü’ne soruyoruz;

 

4-6 yaş arasında olan öğrencilerden neden 200 TL talep ediliyor?

Aileler Diyanet’e ait camilere çocuklarını göndermek için neden para ödemek zorunda kalıyor?

Sizin yaptığınız uygulamada çocuklar bir nevi cemaatlere mi gönderilmesi hedefleniyor?

Ailelerden alınan bu ücretler nerelere harcanıyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.