Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de kaçak muayenehane ölüme götürdü

GÜNCEL 06.03.2024 - 12:09, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:27
 

Nevşehir'de kaçak muayenehane ölüme götürdü

Nevşehir’de 36 yaşındaki Eda Özden, ozon tedavisi için gittiği kaçak muayenehanede hayatını kaybetti.
  Nevşehir’de yaşanan olayda Eda Özden ozon tedavisi için Dr. Barbaros Başbuğ’a ait muayenehaneye başvurdu.  Dün Eda Özden muayenehanede ozon tedavisine başlanmasının ardından aniden rahatsızlandı. Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İddiara göre, Dr. Barbaros Başbuğ tarafından açılan muayenehanenin ruhsatı olmadığı ve henüz bir ruhsat için başvuru yapılmadığı öğrenildi.
Nevşehir’de 36 yaşındaki Eda Özden, ozon tedavisi için gittiği kaçak muayenehanede hayatını kaybetti.

 

Nevşehir’de yaşanan olayda Eda Özden ozon tedavisi için Dr. Barbaros Başbuğ’a ait muayenehaneye başvurdu.  Dün Eda Özden muayenehanede ozon tedavisine başlanmasının ardından aniden rahatsızlandı. Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İddiara göre, Dr. Barbaros Başbuğ tarafından açılan muayenehanenin ruhsatı olmadığı ve henüz bir ruhsat için başvuru yapılmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.