Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de fırtına bekleniyor

NEVŞEHİR 03.04.2023 - 14:19, Güncelleme: 03.04.2023 - 14:20
 

Nevşehir’de fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de kuvvetli rüzgar bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de kar yağışının ardından rüzgarlı hava hakim olacak. Bugün il genelinde bulutlu bir hava hakimken en düşük hava sıcaklığı 7 en yüksek hava sıcaklığının ise 18 derece olması tahmin ediliyor.   4 Nisan Salı rüzgarlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması tahmin ediliyor. 5 Nisan Çarşamba yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 6 derece en yüksek hava sıcaklığının 16 derece olması tahmin ediliyor. 6 Nisan Perşembe yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece en yüksek hava sıcaklığının 14 derece olması tahmin ediliyor. 7 Nisan Cuma günü yağmurlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 13 derece olması tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de kuvvetli rüzgar bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de kar yağışının ardından rüzgarlı hava hakim olacak. Bugün il genelinde bulutlu bir hava hakimken en düşük hava sıcaklığı 7 en yüksek hava sıcaklığının ise 18 derece olması tahmin ediliyor.

 

4 Nisan Salı rüzgarlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması tahmin ediliyor.

5 Nisan Çarşamba yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 6 derece en yüksek hava sıcaklığının 16 derece olması tahmin ediliyor.

6 Nisan Perşembe yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece en yüksek hava sıcaklığının 14 derece olması tahmin ediliyor.

7 Nisan Cuma günü yağmurlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 13 derece olması tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.