MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Cumhur ittifakında seçim hareketliliği yaşanıyor

SİYASET 21.01.2023 - 12:43, Güncelleme: 21.01.2023 - 12:43
 

Nevşehir'de Cumhur ittifakında seçim hareketliliği yaşanıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Cumhur İttifakında seçim hareketliliği dikkat çekiyor.
  Acıgöl ilçe belediye başkanı Ercan Ertaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Partili ve MHP'li belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları katıldılar.   Yoğun bir katılımla yapılan toplantıyla ilgili AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, "Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarım ve Belediye Başkanlarım ile Cumhur İttifakımız olan Milliyetçi Harekat Partisi İl Başkanı Adnan Doğu ve İlçe, Belde Belediye Başkanlarının katılımı ile toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. Acıgöl Belediye Başkanım Ercan Ertaş başta olmak üzere ekibine bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu.  
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Cumhur İttifakında seçim hareketliliği dikkat çekiyor.

 

Acıgöl ilçe belediye başkanı Ercan Ertaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Partili ve MHP'li belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları katıldılar.  

Yoğun bir katılımla yapılan toplantıyla ilgili AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, "Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarım ve Belediye Başkanlarım ile Cumhur İttifakımız olan Milliyetçi Harekat Partisi İl Başkanı Adnan Doğu ve İlçe, Belde Belediye Başkanlarının katılımı ile toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. Acıgöl Belediye Başkanım Ercan Ertaş başta olmak üzere ekibine bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.