Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 20 Umreci daha kutsal yolculuklarına başladı

GÜNCEL 02.12.2022 - 13:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 13:10
 

Nevşehir’de 20 Umreci daha kutsal yolculuklarına başladı

Nevşehir'den Umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama töreninin ardından yola çıktı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'den Umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama töreninin ardından yola çıktı.  Nevşehir il merkezinden kayıt yaptıran toplam 20 umre yolcusu için Nevşehir İl Müftülüğü hizmet binası önünde uğurlama töreni yapıldı.  İl Müftü Vekili Selami Kurt, İl Müftü Yardımcıları Nurcan Solak ve Mahmut Taşyapan, müftülük personeli, umreciler ile yakınlarının katıldığı programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Mahmut Taşyapan, umrecilere kutsal topraklardaki ibadetleri konusunda önemli hatırlatma ve tavsiyelerde bulundu. Umre yolcuları ise Cenab-ı Allah'ın herkese nasip etmesini temenni ederek yaşadıkları mutluluk ve heyecanını dile getirdiler.  İl Müftü Yardımcısı Taşyapan'ın yapmış olduğu dua sonrası umre yolcularının yakınlarıyla vedalaşmasının ardından uğurlama merasimi tamamlandı ve yolcular görevlileri eşliğinde Kapadokya Havalimanı'na uğurlandı. 
Nevşehir'den Umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama töreninin ardından yola çıktı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'den Umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama töreninin ardından yola çıktı. 

Nevşehir il merkezinden kayıt yaptıran toplam 20 umre yolcusu için Nevşehir İl Müftülüğü hizmet binası önünde uğurlama töreni yapıldı. 

İl Müftü Vekili Selami Kurt, İl Müftü Yardımcıları Nurcan Solak ve Mahmut Taşyapan, müftülük personeli, umreciler ile yakınlarının katıldığı programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Mahmut Taşyapan, umrecilere kutsal topraklardaki ibadetleri konusunda önemli hatırlatma ve tavsiyelerde bulundu. Umre yolcuları ise Cenab-ı Allah'ın herkese nasip etmesini temenni ederek yaşadıkları mutluluk ve heyecanını dile getirdiler. 

İl Müftü Yardımcısı Taşyapan'ın yapmış olduğu dua sonrası umre yolcularının yakınlarıyla vedalaşmasının ardından uğurlama merasimi tamamlandı ve yolcular görevlileri eşliğinde Kapadokya Havalimanı'na uğurlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.