Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Yardımsevenler Derneği’nden Parmaksız’a Teşekkür Ziyareti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Yardımsevenler Derneği’nden Parmaksız’a Teşekkür Ziyareti

Nevşehir Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek NTSO’nun bu güne kadar Dernek için yaptığı katkılar ve yardımlardan ötürü teşekkür etti. Nevşehir Yardımsevenler Derneği Başkan Vekili Nuray Varol, Yönetim Kurulu Üyeleri Tülay Düzleyen ve Aysel Ün’den oluşan grup NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı yeniden Gümrük ve Turizm İşletmeleri A. Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi sebebiyle tebrik ederken, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nevşehir Yardımsevenler Derneği’ne bu zamana kadar yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti. NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif parmaksız da yaptığı konuşmada Nevşehir Yardımsevenler Derneği’nin Nevşehir’de önemli bir görev üstlendiğini, Nevşehir dışında okuyan üniversite öğrencilerine burs imkanından başlayarak, gerçekten yardıma muhtaç kişilerin büyük bir titizlikle bulunup yardım edilmesine kadar geniş bir faaliyet alanında çalışmalar yaptığını belirterek, “ Nevşehir Yardımsevenler Derneği bu görevi ciddi ve titizlikle gönüllü olarak yapıyor. Elbette bizlerin de yıllardır bu görevi üstlenen derneğimize katkı yapması bir görevdir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğe hazırız.” Şeklinde konuştu. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek NTSO’nun bu güne kadar Dernek için yaptığı katkılar ve yardımlardan ötürü teşekkür etti.
Nevşehir Yardımsevenler Derneği Başkan Vekili Nuray Varol, Yönetim Kurulu Üyeleri Tülay Düzleyen ve Aysel Ün’den oluşan grup NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı yeniden Gümrük ve Turizm İşletmeleri A. Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi sebebiyle tebrik ederken, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nevşehir Yardımsevenler Derneği’ne bu zamana kadar yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif parmaksız da yaptığı konuşmada Nevşehir Yardımsevenler Derneği’nin Nevşehir’de önemli bir görev üstlendiğini, Nevşehir dışında okuyan üniversite öğrencilerine burs imkanından başlayarak, gerçekten yardıma muhtaç kişilerin büyük bir titizlikle bulunup yardım edilmesine kadar geniş bir faaliyet alanında çalışmalar yaptığını belirterek, “ Nevşehir Yardımsevenler Derneği bu görevi ciddi ve titizlikle gönüllü olarak yapıyor. Elbette bizlerin de yıllardır bu görevi üstlenen derneğimize katkı yapması bir görevdir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğe hazırız.” Şeklinde konuştu.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.