Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valiliği deprem bölgelerine yardımların devam ettiğini açıkladı

NEVŞEHİR 21.02.2023 - 16:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 18:36
 

Nevşehir Valiliği deprem bölgelerine yardımların devam ettiğini açıkladı

Nevşehir Valiliği, deprem bölgeleri için düzenlenen yardım kampanyasının devam ettiğini açıkladı.
  Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan deprem sonrasında Nevşehir Valiliği tarafından deprem bölgelerine başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.  Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Nevşehir Valiliği olarak deprem bölgeleri için başlatılan yardım kampanyamız devam etmektedir. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın babah 08.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yardımlarını Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu'an getirebilirler. Deprem bölgelerine olan yardımlarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.      Valiliğin belirttiği öncelikli ihtiyaç listesi ise şu şekilde;   1. Battaniye 2. Uyku Tulumu 3. Çadır 4. Hijyen Kolisi 5. Kişisel Bakım Kiti 6. Kuru Gıda 7. Kahvaltılık Gıda 8. Gıda Kolisi 9. Jeneratör 10. Seyyar Tuvalet 11. Tüplü-Elektrikli Isıtıcı 12. Soba 13. Tüp 14. Powerbank 15. Yatak 16. Mont 17. Bot 18. İç Giyim 19. Çocuk-Yetişkin Bezi 20. Bebek Maması 21. Konserve Gıda 22. Hazır Gıda 23. Tek Kullanımlık Çatal, Bıçak Kaşık Seti
Nevşehir Valiliği, deprem bölgeleri için düzenlenen yardım kampanyasının devam ettiğini açıkladı.
 
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan deprem sonrasında Nevşehir Valiliği tarafından deprem bölgelerine başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.  Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, " Nevşehir Valiliği olarak deprem bölgeleri için başlatılan yardım kampanyamız devam etmektedir. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın babah 08.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yardımlarını Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu'an getirebilirler. Deprem bölgelerine olan yardımlarımız aralıksız devam etmektedir" denildi. 
 
 
Valiliğin belirttiği öncelikli ihtiyaç listesi ise şu şekilde;
 
1. Battaniye
2. Uyku Tulumu
3. Çadır
4. Hijyen Kolisi
5. Kişisel Bakım Kiti
6. Kuru Gıda
7. Kahvaltılık Gıda
8. Gıda Kolisi
9. Jeneratör
10. Seyyar Tuvalet
11. Tüplü-Elektrikli Isıtıcı
12. Soba
13. Tüp
14. Powerbank
15. Yatak
16. Mont
17. Bot
18. İç Giyim
19. Çocuk-Yetişkin Bezi
20. Bebek Maması
21. Konserve Gıda
22. Hazır Gıda
23. Tek Kullanımlık Çatal, Bıçak Kaşık Seti
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.