Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valiliği açıklamalarının dışında yardım çağrılarına kulak asmayın

GÜNCEL 07.02.2023 - 23:38, Güncelleme: 07.02.2023 - 23:39
 

Nevşehir Valiliği açıklamalarının dışında yardım çağrılarına kulak asmayın

Nevşehir’de depremden yaralı kurtarılan vatandaşlar Kredi Yurtlar Kurumlarına yerleştirilirken depremzedelerin ihtiyaçları Nevşehir Valiliği tarafından karşılanıyor.
  Nevşehir’de deprem bölgelerine Nevşehir Valiliği öncülüğünde ihtiyaç malzemeleri gönderilirken depremden etkilenen ve bölgeden sağ kurtulanlar Nevşehir’de KYK yurtlarına yerleştirilmeye başlandı. Nevşehir Valiliği tarafından deprem bölgesinden gelerek Kredi Yurtlar Kurumlarına yerleştirilen vatandaşlarında ihtiyaçları karşılanıyor. Nevşehir’de ise kendisine sosyal medya fenomeni ilan edenler ise deprem bölgesinden gelerek KYK yurtlarına yerleştirilen vatandaşların ihtiyaçları olduğunu ve bunların karşılanması için paylaşımlarda bulunmaları ise tepkilere neden oldu. Nitekim, Nevşehir Valiliği tarafından yapılan resmî açıklamaların dışında hiç bir sosyal medya paylaşımlarına itibar etmeyin.  Deprem bölgelerine yardımlar sadece Nevşehir Valiliği öncülüğünde yapılmaktadır. Ayrıca KYK Yurdunda ihtiyaç olduğuna dair bilgi de asılsız olup itibar edilmemelidir.
Nevşehir’de depremden yaralı kurtarılan vatandaşlar Kredi Yurtlar Kurumlarına yerleştirilirken depremzedelerin ihtiyaçları Nevşehir Valiliği tarafından karşılanıyor.

 

Nevşehir’de deprem bölgelerine Nevşehir Valiliği öncülüğünde ihtiyaç malzemeleri gönderilirken depremden etkilenen ve bölgeden sağ kurtulanlar Nevşehir’de KYK yurtlarına yerleştirilmeye başlandı. Nevşehir Valiliği tarafından deprem bölgesinden gelerek Kredi Yurtlar Kurumlarına yerleştirilen vatandaşlarında ihtiyaçları karşılanıyor.

Nevşehir’de ise kendisine sosyal medya fenomeni ilan edenler ise deprem bölgesinden gelerek KYK yurtlarına yerleştirilen vatandaşların ihtiyaçları olduğunu ve bunların karşılanması için paylaşımlarda bulunmaları ise tepkilere neden oldu.

Nitekim, Nevşehir Valiliği tarafından yapılan resmî açıklamaların dışında hiç bir sosyal medya paylaşımlarına itibar etmeyin.  Deprem bölgelerine yardımlar sadece Nevşehir Valiliği öncülüğünde yapılmaktadır. Ayrıca KYK Yurdunda ihtiyaç olduğuna dair bilgi de asılsız olup itibar edilmemelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.