Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Ticaret Borsası’ndan Belediye Başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyareti

NEVŞEHİR 26.04.2024 - 22:20, Güncelleme: 26.04.2024 - 22:20
 

Nevşehir Ticaret Borsası’ndan Belediye Başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyareti

NTB Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı ve beraberindeki heyet Ürgüp, Ortahisar ve Kavak Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
  Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uslu Tombalak, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'yı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanları, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uslu Tombalak'a teşekkür ettiler. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle sona erdi.  
NTB Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı ve beraberindeki heyet Ürgüp, Ortahisar ve Kavak Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uslu Tombalak, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'yı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanları, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uslu Tombalak'a teşekkür ettiler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.