MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den Müftülük Ziyareti

EĞİTİM 09.08.2017 - 08:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den Müftülük Ziyareti

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftülüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftülüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlimize kazandırılan ve hizmet vermeye başlayan yeni Müftülük Binası’nın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitim ve öğretimi faaliyetlerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliği çerçevesinde, temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin benimsetilmesi; onların mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, öğretmenlerin ve din görevlilerinin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müftülük arasında imzalana işbirliği protokolünün Nevşehir eğitimine katkı sağlayacağını belirtti.   İl Müftülüsü Yakup Öztürk nazik ziyaretinden dolayı Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e teşekkür etti.  
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftülüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftülüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlimize kazandırılan ve hizmet vermeye başlayan yeni Müftülük Binası’nın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitim ve öğretimi faaliyetlerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliği çerçevesinde, temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin benimsetilmesi; onların mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, öğretmenlerin ve din görevlilerinin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müftülük arasında imzalana işbirliği protokolünün Nevşehir eğitimine katkı sağlayacağını belirtti.

 

İl Müftülüsü Yakup Öztürk nazik ziyaretinden dolayı Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.