Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü araç filosunu genişletiyor

GÜNCEL 02.01.2024 - 17:53, Güncelleme: 02.01.2024 - 17:53
 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü araç filosunu genişletiyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneği’ne yapılan bağış ve yardımların ardından bünyesine 8 araç daha kazandırdı.
  Emniyet Müdürlüğü araç filosunu genişletmeye devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,  “Güvenli Şehir Nevşehir” markasına desteklerini esirgemeyen Nevşehirli hemşerilerimiz tarafından “Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneğine” yapılan bağış ve yardımlarla satın alınarak ilimizin huzur ve güvenliğinin tesisinin devamı için İl Emniyet Müdürlüğümüz hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen ve tescil işlemleri tamamlanan 8 adet araç ekiplerimize teslim edilmiştir.  Bu desteklerin katlanarak artacağına olan inancımızla, araçların teşkilatımıza kazandırılmasında emeği geçen tüm Nevşehirli hemşerilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneği’ne yapılan bağış ve yardımların ardından bünyesine 8 araç daha kazandırdı.

 

Emniyet Müdürlüğü araç filosunu genişletmeye devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,  “Güvenli Şehir Nevşehir” markasına desteklerini esirgemeyen Nevşehirli hemşerilerimiz tarafından “ Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneğine” yapılan bağış ve yardımlarla satın alınarak ilimizin huzur ve güvenliğinin tesisinin devamı için İl Emniyet Müdürlüğümüz hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen ve tescil işlemleri tamamlanan 8 adet araç ekiplerimize teslim edilmiştir.  Bu desteklerin katlanarak artacağına olan inancımızla, araçların teşkilatımıza kazandırılmasında emeği geçen tüm Nevşehirli hemşerilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.