Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Karşıyaka'ya konuk oluyor

SPOR 12.01.2023 - 20:06, Güncelleme: 12.01.2023 - 20:06
 

Nevşehir Belediyespor, Karşıyaka'ya konuk oluyor

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında 14 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Karşıyaka ile mücadele edecek.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ikinci devre hazırlıklarını Antalya kampında hazırlanmasının ardından ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak. 14 Ocak Cumartesi günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan mücadeleyi Serkan Eryılmaz yönetecekken yardımcılıklarını ise Sezgin Altun ve Emir Kılıçarslan yapacak. Bu mücadele öncesinde Karşıyaka 29 puan ile 5.sırada yer alırken Nevşehir Belediyespor ise 27 puan ile 7.sırada yer alıyor. Ligde ilk devre oynanan mücadeleyi Karşıyaka 2-0 kazanmıştı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında 14 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Karşıyaka ile mücadele edecek.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ikinci devre hazırlıklarını Antalya kampında hazırlanmasının ardından ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak. 14 Ocak Cumartesi günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan mücadeleyi Serkan Eryılmaz yönetecekken yardımcılıklarını ise Sezgin Altun ve Emir Kılıçarslan yapacak.

Bu mücadele öncesinde Karşıyaka 29 puan ile 5.sırada yer alırken Nevşehir Belediyespor ise 27 puan ile 7.sırada yer alıyor.

Ligde ilk devre oynanan mücadeleyi Karşıyaka 2-0 kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.