Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nin 57 araç ve 400 personeli, karla mücadele için hazır

BELEDİYELER 27.01.2023 - 22:47, Güncelleme: 27.01.2023 - 22:47
 

Nevşehir Belediyesi’nin 57 araç ve 400 personeli, karla mücadele için hazır

Nevşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı nedeniyle gereken önlemleri aldı. Nevşehir Belediyesi’nin 57 araç ve 400 personeli, vatandaşların zorlu hava şartlarında sıkıntı yaşamaması için 7 gün 24 saat kar ve buzla mücadele için görev yapacak.
  Nevşehir Belediyesi, ilimizde etkisini göstermesi beklenen kar yağışı öncesi şehir merkezinde yol açma ve tuzlama çalışmaları için ekiplerini oluşturdu ve hazırlıklarını tamamladı. Karla mücadele için hazır bekleyen ekipler, gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya çalışacak. Şehir merkezinde başta ana arterler olmak üzere tüm mahallelerde kar temizleme ve tuzlama çalışması yapacak olan ekipler, yollarda kapanma ve buzlanma olmaması için çalışacak. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personellerinden oluşturulan karla mücadele ekipleri, karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlara sebep olmaması için 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek. Kış şartları ile mücadele kapsamında5 Tuzlama ve Kürüme Kamyonu, 2 Greyder, 15 Kazıcı-Yükleyici, 3 Lastikli Loder Kepçe, 15 Transit Tuzlama-Küreme, 2 Solüsyon Serici Arazöz, 4 Kaldırım Küreme Motoru ve 11 Pick-Up olmak üzere muhtelif cins ve sayıda toplam 57 iş makinesi ve 400 kişilik personel görevlendirildi.  
Nevşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı nedeniyle gereken önlemleri aldı. Nevşehir Belediyesi’nin 57 araç ve 400 personeli, vatandaşların zorlu hava şartlarında sıkıntı yaşamaması için 7 gün 24 saat kar ve buzla mücadele için görev yapacak.

 

Nevşehir Belediyesi, ilimizde etkisini göstermesi beklenen kar yağışı öncesi şehir merkezinde yol açma ve tuzlama çalışmaları için ekiplerini oluşturdu ve hazırlıklarını tamamladı. Karla mücadele için hazır bekleyen ekipler, gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya çalışacak.

Şehir merkezinde başta ana arterler olmak üzere tüm mahallelerde kar temizleme ve tuzlama çalışması yapacak olan ekipler, yollarda kapanma ve buzlanma olmaması için çalışacak.

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personellerinden oluşturulan karla mücadele ekipleri, karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlara sebep olmaması için 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek.

Kış şartları ile mücadele kapsamında5 Tuzlama ve Kürüme Kamyonu, 2 Greyder, 15 Kazıcı-Yükleyici, 3 Lastikli Loder Kepçe, 15 Transit Tuzlama-Küreme, 2 Solüsyon Serici Arazöz, 4 Kaldırım Küreme Motoru ve 11 Pick-Up olmak üzere muhtelif cins ve sayıda toplam 57 iş makinesi ve 400 kişilik personel görevlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.