MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi ekipleri Kahramanmaraş’ta 40 saat sonra 2 kardeşi enkazdan sağ çıkardı

TÜRKİYE GÜNDEMİ 07.02.2023 - 22:38, Güncelleme: 07.02.2023 - 22:38
 

Nevşehir Belediyesi ekipleri Kahramanmaraş’ta 40 saat sonra 2 kardeşi enkazdan sağ çıkardı

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan binanın enkazından 2 kız kardeşi depremden 40 saat sonra yaralı olarak kurtardı.
  AFAD koordinasyonunda Nevşehir Belediyesi ekipleri Kahramanmaraş’taki deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Hayrullah Mahallesi’nde Azerbaycan Arama Kurtarma Ekipleri ile birlikte yürüttüğü çalışmada akşam saatlerinde yıkılan bir apartmanın enkazdan ses almaya başladı. Enkazı temizleyen ekipler çalışmada 4 ve 6 yaşındaki iki kız kardeşi göçük altından çıkardı. Yaralı olarak kurtarılan çocuklar sedyeye alınarak en yakın hastaneye kaldırıldı. İki kız kardeş, depremden 40 saat sonra kurtarılırken Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yaşanan bu sevindirici gelişmenin videosunu sosyal medya hesabından, “Allah’ım bu nasıl bir mucize. Sana sonsuz şükürler olsun Rabbim.” Notuyla paylaştı.
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan binanın enkazından 2 kız kardeşi depremden 40 saat sonra yaralı olarak kurtardı.

 

AFAD koordinasyonunda Nevşehir Belediyesi ekipleri Kahramanmaraş’taki deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, Hayrullah Mahallesi’nde Azerbaycan Arama Kurtarma Ekipleri ile birlikte yürüttüğü çalışmada akşam saatlerinde yıkılan bir apartmanın enkazdan ses almaya başladı.

Enkazı temizleyen ekipler çalışmada 4 ve 6 yaşındaki iki kız kardeşi göçük altından çıkardı. Yaralı olarak kurtarılan çocuklar sedyeye alınarak en yakın hastaneye kaldırıldı.

İki kız kardeş, depremden 40 saat sonra kurtarılırken Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yaşanan bu sevindirici gelişmenin videosunu sosyal medya hesabından, “Allah’ım bu nasıl bir mucize. Sana sonsuz şükürler olsun Rabbim.” Notuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.