Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir 1.Amatör Ligin şampiyonu Ürgüpspor oldu

SPOR 05.05.2024 - 21:11, Güncelleme: 05.05.2024 - 21:11
 

Nevşehir 1.Amatör Ligin şampiyonu Ürgüpspor oldu

Nevşehir 1.Amatör Ligde bugün oynanan final karşılaşmasında rakibi Kaymaklı Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Ürgüpspor şampiyon oldu.
  2023-2024 futbol sezonu Nevşehir 1.Amatör Lig final karşılaşmasında Gazi Stadyumunda Kaymaklı Belediyespor ile Ürgüpspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sonuçlanan maçın 71.dakikasında Kaymaklı Belediyespor Serdar’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra Ürgüpspor Tolunay’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 88.dakikasında Ürgüpspor Ali Can’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçerken 90 dakikada bu skorla sona erdi. Bu sonucun ardında Ürgüpspor 1.Amatör Ligi şampiyon tamamlarken BAL Liginde mücadele edebilmek için Suvermez Kapadokyaspor ile baraj maçında karşı karşıya gelecek.
Nevşehir 1.Amatör Ligde bugün oynanan final karşılaşmasında rakibi Kaymaklı Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Ürgüpspor şampiyon oldu.

 

2023-2024 futbol sezonu Nevşehir 1.Amatör Lig final karşılaşmasında Gazi Stadyumunda Kaymaklı Belediyespor ile Ürgüpspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sonuçlanan maçın 71.dakikasında Kaymaklı Belediyespor Serdar’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra Ürgüpspor Tolunay’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 88.dakikasında Ürgüpspor Ali Can’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçerken 90 dakikada bu skorla sona erdi.

Bu sonucun ardında Ürgüpspor 1.Amatör Ligi şampiyon tamamlarken BAL Liginde mücadele edebilmek için Suvermez Kapadokyaspor ile baraj maçında karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.