Sitenin sağında bir giydirme reklam

NEMS Kafe 5.Geleneksel Aşure etkinliği düzenledi

NEVŞEHİR 25.08.2022 - 16:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:39
 

NEMS Kafe 5.Geleneksel Aşure etkinliği düzenledi

Nevşehir NEMS kafe 5.geleneksel aşure etkinliği kapsamında misafirlerine aşure ikramında bulundu.
Nevşehir’in hizmette öncüsü olan NEMS Kafe bu yıl 5. Geleneksel aşure günü etkinliği düzenlendi. NEMS kafe tarafından başta misafirlerine olmak üzere esnaf ve vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Toli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçekli yaptığı açıklamada, “NEMS Kafe olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz aşure günü etkinliğimizin bu yıl beşincisini düzenliyoruz. Başta kafe misafirlerimiz olmak üzere esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk” diye konuştu.
Nevşehir NEMS kafe 5.geleneksel aşure etkinliği kapsamında misafirlerine aşure ikramında bulundu.

Nevşehir’in hizmette öncüsü olan NEMS Kafe bu yıl 5. Geleneksel aşure günü etkinliği düzenlendi. NEMS kafe tarafından başta misafirlerine olmak üzere esnaf ve vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Toli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçekli yaptığı açıklamada, “ NEMS Kafe olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz aşure günü etkinliğimizin bu yıl beşincisini düzenliyoruz. Başta kafe misafirlerimiz olmak üzere esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.