Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhammet Sönmez, Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

SİYASET 21.11.2023 - 15:29, Güncelleme: 21.11.2023 - 15:29
 

Muhammet Sönmez, Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Sönmez, AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.
  AK Parti’de yarın akşam sona erecek olan aday adaylık müracaatları öncesinde Belediye Başkan aday adayları müracaatlarına devam ediyor. Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Sönmez de bu kapsamında AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez’e teslim etti. Muhammet Sönmez kimdir? 02.09.1983 Nevşehir’in Gülşehir ilçesi doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir de tamamlayan Muhammet Sönmez, işletme fakültesi mezunudur. Nevşehir de tekstil, ayakkabı ve gıda sektörlerinde de birçok alanda ticari faaliyetlerde bulunmuştur. AK Parti’de 2002 yılından itibaren Nevşehir Gençlik Kolları Kurucu üyeliği, 2004-2007 yılları arasında AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları üniversiteler birim başkanlığı ve Teşkilat başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca  bir çok sivil toplum kuruluşlarında da yöneticilik ve başkanlık görevlerinde de bulunan Sönmez, bünyesinde Nissa Buklet Fabrikası, Otopark İşletmeciliği, Necdet Ersan Parkı Ahde Vefa Cafe Restorant İşletmeciliği, Açık Hava Reklamlarının bulunduğu Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor Anonim Şirketi Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Sönmez, AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

AK Parti’de yarın akşam sona erecek olan aday adaylık müracaatları öncesinde Belediye Başkan aday adayları müracaatlarına devam ediyor. Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Sönmez de bu kapsamında AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez’e teslim etti.

Muhammet Sönmez kimdir?

02.09.1983 Nevşehir’in Gülşehir ilçesi doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir de tamamlayan Muhammet Sönmez, işletme fakültesi mezunudur.

Nevşehir de tekstil, ayakkabı ve gıda sektörlerinde de birçok alanda ticari faaliyetlerde bulunmuştur.

AK Parti’de 2002 yılından itibaren Nevşehir Gençlik Kolları Kurucu üyeliği, 2004-2007 yılları arasında AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları üniversiteler birim başkanlığı ve Teşkilat başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca  bir çok sivil toplum kuruluşlarında da yöneticilik ve başkanlık görevlerinde de bulunan Sönmez, bünyesinde Nissa Buklet Fabrikası, Otopark İşletmeciliği, Necdet Ersan Parkı Ahde Vefa Cafe Restorant İşletmeciliği, Açık Hava Reklamlarının bulunduğu Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor Anonim Şirketi Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.