Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik öğrencilerin ebru heyecanı

KÜLTÜR-SANAT 02.06.2023 - 22:35, Güncelleme: 02.06.2023 - 22:35
 

Minik öğrencilerin ebru heyecanı

30 Ağustos İlkokulu Ebru Kulübüne üye 1-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Ebru çalışmalarını Nissaara AVM de sergilediler.
  30 Ağustos İlkokulu Ebru Kulübü öğretmeni Yeliz Hamurişçi’nin danışmanlığında hazırlanan öğrenciler yaptıkları Ebru çalışmaları ile misafirleri etkilediler. Ebru teknesinde canlı performans sergileyen 1-A sınıfı öğrencisi Elif Özkürkcü ise protokol tarafından alkışlanarak tebrik edildi. Okul Müdürü Serhat Uluer, sergi açılışına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’a, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu’ya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e, Türk Eğitim sen Başkanı Tayfur Urgenç’e İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken ve Murat Saltık’a şube müdürleri Yusuf Demir, Sevda Şahin Biber, Fatih Günkanve Feyyaz Solak’a Okul ve Kurum müdürlerine emeği geçen öğretmenlere velilere ve öğrencilere teşekkür etti.  
30 Ağustos İlkokulu Ebru Kulübüne üye 1-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Ebru çalışmalarını Nissaara AVM de sergilediler.

 

30 Ağustos İlkokulu Ebru Kulübü öğretmeni Yeliz Hamurişçi’nin danışmanlığında hazırlanan öğrenciler yaptıkları Ebru çalışmaları ile misafirleri etkilediler. Ebru teknesinde canlı performans sergileyen 1-A sınıfı öğrencisi Elif Özkürkcü ise protokol tarafından alkışlanarak tebrik edildi.

Okul Müdürü Serhat Uluer, sergi açılışına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’a, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu’ya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e, Türk Eğitim sen Başkanı Tayfur Urgenç’e İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken ve Murat Saltık’a şube müdürleri Yusuf Demir, Sevda Şahin Biber, Fatih Günkanve Feyyaz Solak’a Okul ve Kurum müdürlerine emeği geçen öğretmenlere velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.