Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, AK Parti Gençlik kampına katıldı

SİYASET 17.09.2023 - 20:15, Güncelleme: 17.09.2023 - 20:15
 

Milletvekili Çalışkan, AK Parti Gençlik kampına katıldı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen geleneksel gençlik kampına katıldı.
  Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale gelen kamp büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.  Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Türkiye genelinden 81 il ve 922 ilçe gençlik kolları başkanı katılım gösterdiği kampta gençlerle bir araya gelerek, bilgi ve deneyimlerini paylaştı.  Kampta sık sık gençlerle buluşan Vekil Çalışkan, onların görüşlerini dinledi ve geleceğe dair planlarını paylaştı. Kampa Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Necati Yurtbilir ve İlçe Gençlik Kolları başkanları da katılım gösterdiler.   Çalışkan, kampın başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ifade edip, gençlerle sohbet ederek onların sorularını yanıtladı.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen geleneksel gençlik kampına katıldı.

 

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale gelen kamp büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.  Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Türkiye genelinden 81 il ve 922 ilçe gençlik kolları başkanı katılım gösterdiği kampta gençlerle bir araya gelerek, bilgi ve deneyimlerini paylaştı.  Kampta sık sık gençlerle buluşan Vekil Çalışkan, onların görüşlerini dinledi ve geleceğe dair planlarını paylaştı.

Kampa Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Necati Yurtbilir ve İlçe Gençlik Kolları başkanları da katılım gösterdiler.

 

Çalışkan, kampın başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ifade edip, gençlerle sohbet ederek onların sorularını yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.