Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'nin ziyaret durağı Avanos oldu

SİYASET 07.01.2023 - 13:44, Güncelleme: 07.01.2023 - 13:44
 

MHP'nin ziyaret durağı Avanos oldu

Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı ve beraberindeki heyetin ilçe gezileri Avanos ilçesinde devam etti.
NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl başkanı Adnan Doğu, il başkan yardımcıları, KAÇEP İl Başkanı, il yönetim kurulu üyeleri Avanos ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.  Avanos ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaklaşan seçimlerle ilgili istişarelerde de bulunan MHP İl Başkanı Doğu ve beraberindeki heyet ülke gündemine ilişkin de karşılıklı fikir alışverişi yaptılar.  
Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı ve beraberindeki heyetin ilçe gezileri Avanos ilçesinde devam etti.

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl başkanı Adnan Doğu, il başkan yardımcıları, KAÇEP İl Başkanı, il yönetim kurulu üyeleri Avanos ilçe başkanlığını ziyaret ettiler. 

Avanos ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaklaşan seçimlerle ilgili istişarelerde de bulunan MHP İl Başkanı Doğu ve beraberindeki heyet ülke gündemine ilişkin de karşılıklı fikir alışverişi yaptılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.