MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı İlhan Kaya'dan Regaib Kandili Kutlama Mesajı

SİYASET 08.04.2016 - 15:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya'dan Regaib Kandili Kutlama Mesajı

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.     İlhan Kaya kandil mesajında şu ifadelere yer verdi: Rahmeti, Bereketi ve Mağfireti ile Türk İslam Âlemini kuşatan, sevginin kardeşliğin birlik ve beraberliğin vücut bulmasına vesile olan üç aylarla beraber bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili, Türk İslam Âlemi tarafından mübarek ve anlamlı bir gece oluşu sebebi ile her yıl olduğu gibi bu yılda coşku, sevinç ve hoşgörü içerisinde kutlanacaktır.     Öncelikle şehit haberlerinin son bulması , komşularımızın ve İslam Âleminin içine düşmüş olduğu bunalımların, vahşetin, ızdırabın ve kötü günlerin bu gece vesilesi ile ortadan kalkması en önemli dileğimizdir.   Yüce dinimizin her vecibesi bütün insanlığı kucaklamak onları Allah’ın yarattığı, eşrefül mahlûkat olarak görmek ve Müslüman, Müslüman’ın kardeşi ölçüsünden hareket ederek Sevginin ve Muhabbetin kabul görmesini sağlamak herkesin başlıca görevi olmalıdır.   Bu duygu ve düşüncelerle Regaib Kandilini Tebrik ediyor, Başta Nevşehir Halkımız olmak üzere Türk İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
 
İlhan Kaya kandil mesajında şu ifadelere yer verdi: Rahmeti, Bereketi ve Mağfireti ile Türk İslam Âlemini kuşatan, sevginin kardeşliğin birlik ve beraberliğin vücut bulmasına vesile olan üç aylarla beraber bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili, Türk İslam Âlemi tarafından mübarek ve anlamlı bir gece oluşu sebebi ile her yıl olduğu gibi bu yılda coşku, sevinç ve hoşgörü içerisinde kutlanacaktır.
 
 
Öncelikle şehit haberlerinin son bulması , komşularımızın ve İslam Âleminin içine düşmüş olduğu bunalımların, vahşetin, ızdırabın ve kötü günlerin bu gece vesilesi ile ortadan kalkması en önemli dileğimizdir.
 
Yüce dinimizin her vecibesi bütün insanlığı kucaklamak onları Allah’ın yarattığı, eşrefül mahlûkat olarak görmek ve Müslüman, Müslüman’ın kardeşi ölçüsünden hareket ederek Sevginin ve Muhabbetin kabul görmesini sağlamak herkesin başlıca görevi olmalıdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Regaib Kandilini Tebrik ediyor, Başta Nevşehir Halkımız olmak üzere Türk İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.