Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Belediye Başkan Adayı Doğu oyunu kullandı

SİYASET 31.03.2024 - 13:26, Güncelleme: 31.03.2024 - 13:26
 

MHP Belediye Başkan Adayı Doğu oyunu kullandı

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Damat İbrahim Paşa Ortaokulu’nda MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile birlikte oyunu kullandı.
  MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu sabah saatlerinde ilk olarak okulları ziyaret ederek okullarda seçmenin katılım oranını gözlemlerken görevlilere başarılar dileğinde bulundu. Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu daha sonra ise beraberinde ailesinin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ile Damat İbrahim Paşa Ortaokulu’nda bulunan 1174 nolu sandıkta oyunu kullandı. MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu oy verme işleminin ardından Lale Haber’e yaptığı açıklamada seçimlerin Nevşehir ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Doğu, “Oyumuzu kullandık. 3 aylık bir seçim süreci yaşadık. Bizde MHP olarak ekibimiz ile birlikte şehrimize yakışır MHP’nin kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde edebimiz ile adabımız ile siyasetimizi yaptık. Vatandaşlara kendimizi anlattık. Vatandaşlarımıza yapmayı planladığımız projeler ile ilgili sunumlar yaptık. Herkes ile hamhal oldu. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucakladık. Bizlere ilgileriniz esirgemeye tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu seçimin şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu etsin.  Şuana kadar 5 okul gezdim. Hepsinde de yüksek katılım olduğunu ifade ettiler. Akşamüzeri daha fazla katılım olacağını düşünüyorum” diye konuştu.  
MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Damat İbrahim Paşa Ortaokulu’nda MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile birlikte oyunu kullandı.

 

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu sabah saatlerinde ilk olarak okulları ziyaret ederek okullarda seçmenin katılım oranını gözlemlerken görevlilere başarılar dileğinde bulundu. Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu daha sonra ise beraberinde ailesinin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ile Damat İbrahim Paşa Ortaokulu’nda bulunan 1174 nolu sandıkta oyunu kullandı.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu oy verme işleminin ardından Lale Haber’e yaptığı açıklamada seçimlerin Nevşehir ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Doğu, “Oyumuzu kullandık. 3 aylık bir seçim süreci yaşadık. Bizde MHP olarak ekibimiz ile birlikte şehrimize yakışır MHP’nin kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde edebimiz ile adabımız ile siyasetimizi yaptık. Vatandaşlara kendimizi anlattık. Vatandaşlarımıza yapmayı planladığımız projeler ile ilgili sunumlar yaptık. Herkes ile hamhal oldu. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucakladık. Bizlere ilgileriniz esirgemeye tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu seçimin şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu etsin.  Şuana kadar 5 okul gezdim. Hepsinde de yüksek katılım olduğunu ifade ettiler. Akşamüzeri daha fazla katılım olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.