Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisliler Taraftar Grubundan çok sert açıklama

SPOR 27.10.2023 - 14:35, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:35
 

Meterisliler Taraftar Grubundan çok sert açıklama

Nevşehir Belediyespor taraftar grubu Meterisliler kongrenin iptal edilmesi ve takımın sahipsiz bırakılması ile ilgili çok sert bir açıklama yayımladı.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden ve son sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’da kongrenin yapılamaması ve takımın sahipsiz kalmasının ardından Meterisliler Taraftar Grubu çok sert bir açıklama yayımladı. Meterisliler Taraftarlar Grubundan yapılan açıklamada, “Bugünkü genel kurulda başkan adayı çıkmaması nedeniyle genel kurul iptal edildi. Amacın ne olduğunu bilmiyoruz ama tek bir şeyin farkındayız. Artık sabrımız kalmadığının bilincinde olunmasını istiyoruz. Bunu artık çok iyi biliyoruz ki Nevşehirspor sevdası bizden başka kimsede yokmuş. Nevşehirspor taraftarı yalnız değildir söylemlerine karşın görüyoruz ki biz her zaman yalnızız. Bu takımın bu hale gelmesinde kimin parmağı varsa elbet bu taraftar gereken yerde gerektiği zaman sandıksa sandıkta, tribünse tribünde tepkisini gösterecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu takıma sahip çıkılması için BAL denen bataklığa düşmesi mi bekleniyor? Sezon başında kulübü sorgusuz sualsiz Serdar Acarhoroz’a bırakanlar şimdi neden talip bulamıyor. Futbolcuların alacaklarının ödenmeyip transfer yasağı alınmasıyla karşı karşıya olduğumuzun bilincindeler mi? Kulübün akıbeti hakkında biran önce bir açıklama bekliyoruz. Eğer yönetemeyecekseniz taraftara verin kulübü. Biz her türlü bu işin üstesinden geliriz” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Belediyespor taraftar grubu Meterisliler kongrenin iptal edilmesi ve takımın sahipsiz bırakılması ile ilgili çok sert bir açıklama yayımladı.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden ve son sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’da kongrenin yapılamaması ve takımın sahipsiz kalmasının ardından Meterisliler Taraftar Grubu çok sert bir açıklama yayımladı.

Meterisliler Taraftarlar Grubundan yapılan açıklamada, “Bugünkü genel kurulda başkan adayı çıkmaması nedeniyle genel kurul iptal edildi. Amacın ne olduğunu bilmiyoruz ama tek bir şeyin farkındayız. Artık sabrımız kalmadığının bilincinde olunmasını istiyoruz. Bunu artık çok iyi biliyoruz ki Nevşehirspor sevdası bizden başka kimsede yokmuş. Nevşehirspor taraftarı yalnız değildir söylemlerine karşın görüyoruz ki biz her zaman yalnızız. Bu takımın bu hale gelmesinde kimin parmağı varsa elbet bu taraftar gereken yerde gerektiği zaman sandıksa sandıkta, tribünse tribünde tepkisini gösterecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu takıma sahip çıkılması için BAL denen bataklığa düşmesi mi bekleniyor? Sezon başında kulübü sorgusuz sualsiz Serdar Acarhoroz’a bırakanlar şimdi neden talip bulamıyor. Futbolcuların alacaklarının ödenmeyip transfer yasağı alınmasıyla karşı karşıya olduğumuzun bilincindeler mi? Kulübün akıbeti hakkında biran önce bir açıklama bekliyoruz. Eğer yönetemeyecekseniz taraftara verin kulübü. Biz her türlü bu işin üstesinden geliriz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.