Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Liselerarası basketbol şampiyonu Kardelen Koleji oldu

SPOR 03.01.2023 - 15:03, Güncelleme: 03.01.2023 - 15:03
 

Liselerarası basketbol şampiyonu Kardelen Koleji oldu

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası basketbol şampiyonasında Kardelen Koleji şampiyon oldu.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liselerarası basketbol şampiyonası bugün oynanan Kardelen Koleji-Simya Koleji final maçıyla tamamlandı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan müsabakada maçın ilk periyotundan son periyotuna kadar üstün bir oyun sergileyen Kardelen Koleji rakibi Simya Koleji’ni 76-45 mağlup ederek Nevşehir şampiyonu oldu. Kardelen Koleji şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’den alırken Özdemir şampiyon olan sporcuları tek tek kutladı. Kupa töreni sonrasında Kardelen Koleji basketbol takımının sevinci görülmeye değerdi.    
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası basketbol şampiyonasında Kardelen Koleji şampiyon oldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liselerarası basketbol şampiyonası bugün oynanan Kardelen Koleji-Simya Koleji final maçıyla tamamlandı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan müsabakada maçın ilk periyotundan son periyotuna kadar üstün bir oyun sergileyen Kardelen Koleji rakibi Simya Koleji’ni 76-45 mağlup ederek Nevşehir şampiyonu oldu.

Kardelen Koleji şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’den alırken Özdemir şampiyon olan sporcuları tek tek kutladı.

Kupa töreni sonrasında Kardelen Koleji basketbol takımının sevinci görülmeye değerdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.