Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KÜN Uluslararası Koordinatörlüğü Türkmenistan ve Özbekistan büyükelçiliklerini ziyaret etti

EĞİTİM 21.08.2023 - 11:48, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:48
 

KÜN Uluslararası Koordinatörlüğü Türkmenistan ve Özbekistan büyükelçiliklerini ziyaret etti

Kapadokya Üniversitesinin küresel tanınırlığını artırmayı hedefleyen Kapadokya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Türkmenistan Cumhuriyeti ve Özbekistan Cumhuriyeti Büyükelçiliklerini ziyaret etti.
  KÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol ve KÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sorumlusu Agamyrat Boryyev’in yaptığı ziyaretlerde, Türkmenistan Ankara Büyükelçisi Mekan Işanguliyev, Ataşe Merdan Nurmuradov ile Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Avazbek Khodjımetov ve İkinci Kâtip Dilrukh Temıralıev ile görüşüldü. Kapadokya Üniversitesinin kuruluşundan itibaren benimsediği akademik misyon, vizyon ve politikaları ayrıntılı bir şekilde sunulduğu ziyaretlerde, KÜN’ün açık kampüs konseptine sahip yerleşkeleri, çeşitli fakülte ve yüksekokulları, yüksek lisans ve doktora seviyelerindeki eğitim programları, Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü, araştırma ve uygulama merkezleri, öz değerlendirme süreçleri, akran değerlendirme yöntemleri, modern laboratuvar olanakları, burs sistemleri ve akademik eğitim kalitesi hakkında kapsamlı bilgilendirmeler sunuldu. Kapadokya Üniversitesinin uluslararası iş birliği ve akademik ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yürüttüğü stratejik adımların yansıması olan bu ziyaretlerde, KÜN’ün Türkiye'de uluslararası öğrencilere yükseköğrenim fırsatları sunma ve küresel düzeydeki etkisini artırma çabalarını sürdüreceği belirtildi.
Kapadokya Üniversitesinin küresel tanınırlığını artırmayı hedefleyen Kapadokya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Türkmenistan Cumhuriyeti ve Özbekistan Cumhuriyeti Büyükelçiliklerini ziyaret etti.

 

KÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol ve KÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sorumlusu Agamyrat Boryyev’in yaptığı ziyaretlerde, Türkmenistan Ankara Büyükelçisi Mekan Işanguliyev, Ataşe Merdan Nurmuradov ile Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Avazbek Khodjımetov ve İkinci Kâtip Dilrukh Temıralıev ile görüşüldü.

Kapadokya Üniversitesinin kuruluşundan itibaren benimsediği akademik misyon, vizyon ve politikaları ayrıntılı bir şekilde sunulduğu ziyaretlerde, KÜN’ün açık kampüs konseptine sahip yerleşkeleri, çeşitli fakülte ve yüksekokulları, yüksek lisans ve doktora seviyelerindeki eğitim programları, Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü, araştırma ve uygulama merkezleri, öz değerlendirme süreçleri, akran değerlendirme yöntemleri, modern laboratuvar olanakları, burs sistemleri ve akademik eğitim kalitesi hakkında kapsamlı bilgilendirmeler sunuldu.

Kapadokya Üniversitesinin uluslararası iş birliği ve akademik ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yürüttüğü stratejik adımların yansıması olan bu ziyaretlerde, KÜN’ün Türkiye'de uluslararası öğrencilere yükseköğrenim fırsatları sunma ve küresel düzeydeki etkisini artırma çabalarını sürdüreceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.