Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kemikkıran, milletvekilleri Özgün ve Çalışkan'a teşekkür etti

SİYASET 10.10.2023 - 18:46, Güncelleme: 10.10.2023 - 18:46
 

Kemikkıran, milletvekilleri Özgün ve Çalışkan'a teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a Nevşehir’e ilave TYP kontenjanı kazandırdıkları için teşekkür etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaretlerinin ardından Nevşehir’den talep edilen ilave TYP kontenjanın kabul edildi. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran da açıklamasında, “Geçtiğimiz hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ın Nevşehir’imiz için gerçekleştirdiği ziyaret sonucunda talep ettiğimiz ilave TYP kontenjanı kabul edilmiştir. Bu yıl içerisinde dokuz aylık süre ile çeşitli kurumlarda istihdam edeceğimiz işçi sayısı da artırılmıştı. Desteklerinden dolayı kıymetli Bakanımız ve milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a teşekkür ederiz. Her zaman Nevşehir’in yanındayız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a Nevşehir’e ilave TYP kontenjanı kazandırdıkları için teşekkür etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaretlerinin ardından Nevşehir’den talep edilen ilave TYP kontenjanın kabul edildi.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran da açıklamasında, “Geçtiğimiz hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ın Nevşehir’imiz için gerçekleştirdiği ziyaret sonucunda talep ettiğimiz ilave TYP kontenjanı kabul edilmiştir. Bu yıl içerisinde dokuz aylık süre ile çeşitli kurumlarda istihdam edeceğimiz işçi sayısı da artırılmıştı. Desteklerinden dolayı kıymetli Bakanımız ve milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a teşekkür ederiz. Her zaman Nevşehir’in yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.