Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı-Mazı yolunu sel vurdu

GÜNCEL 07.06.2024 - 17:37, Güncelleme: 07.06.2024 - 17:37
 

Kaymaklı-Mazı yolunu sel vurdu

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabası ile Mazı yolunu sel vurdu.
  Kaymaklı kasabasında yağan kuvvetli yağış ile birlikte sel meydana geldi. Kaymaklı-Mazı yolunda meydana gelen kuvvetli yağışlar ile birlikte yolu sel vururken araç sürücüleri de yolda mahsur kaldı. Kaymaklı-Mazı köyü yolunda yaklaşık 30 metrelik alanda oluşan sel nedeniyle araç sürücüleri selin sona ermesini beklerken İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı ekiplerin yoğun çalışmasıyla yol kısa süre sonra yeniden trafiğe açıldı.  
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabası ile Mazı yolunu sel vurdu.

 

Kaymaklı kasabasında yağan kuvvetli yağış ile birlikte sel meydana geldi. Kaymaklı-Mazı yolunda meydana gelen kuvvetli yağışlar ile birlikte yolu sel vururken araç sürücüleri de yolda mahsur kaldı. Kaymaklı- Mazı köyü yolunda yaklaşık 30 metrelik alanda oluşan sel nedeniyle araç sürücüleri selin sona ermesini beklerken İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı ekiplerin yoğun çalışmasıyla yol kısa süre sonra yeniden trafiğe açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.