Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kasap Ahmet Yücel vefat etti

VEFAT 04.02.2024 - 13:34, Güncelleme: 04.02.2024 - 13:34
 

Kasap Ahmet Yücel vefat etti

Nevşehir Emek Mahallesi’nde Yayla Kasap sahibi Ahmet Yücel vefat etti.
  Nevşehir Emek Mahallesi Meteris’te kasaplık yapmakta olan Nevşehir’in sevilen esnaflarından Kenan Yücel’in babası Ahmet Yücel vefat etti.  Ahmet Yücel’in cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Alibey Cami’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Merhum Ahmet Yücel’e Allah’tan rahmet başta Kenan Yücel olmak üzere yakınlarına başsağlığı dileriz.
Nevşehir Emek Mahallesi’nde Yayla Kasap sahibi Ahmet Yücel vefat etti.

 

Nevşehir Emek Mahallesi Meteris’te kasaplık yapmakta olan Nevşehir’in sevilen esnaflarından Kenan Yücel’in babası Ahmet Yücel vefat etti.  Ahmet Yücel’in cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Alibey Cami’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Merhum Ahmet Yücel’e Allah’tan rahmet başta Kenan Yücel olmak üzere yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.