MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde dönem sonu veli toplantıları başladı

EĞİTİM 12.01.2023 - 16:09, Güncelleme: 12.01.2023 - 16:09
 

Kardelen Koleji’nde dönem sonu veli toplantıları başladı

Nevşehir Özel Kardelen Eğitim Kurumları’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılı dönem sonu veli toplantıları başladı.
  Kardelen Koleji okul idaresinden yapılan açıklamada,  “Kardelen Eğitim Kurumları 6. sınıf velilerimizle, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının dönem sonu toplantısında bir araya gelerek akademik ve sosyal tüm faaliyetlerimizi, sınav ve yol haritamızla ilgili değerlendirmeleri görüştük. Her öğretmenin ayrı sınıflarda velilerimizi ağırladığı toplantımızda velilerimiz öğrencileri hakkında hem sınıf hem de tüm branş öğretmenleriyle görüşerek detaylı bilgiler aldılar” ifadelerine yer verildi. Toplantının bitiminde bir değerlendirme yapan Kardelen İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar, toplantıya öğretmen-veli buluşmalarını kurum olarak çok önemsediklerini dile getirdi ve Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.      
Nevşehir Özel Kardelen Eğitim Kurumları’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılı dönem sonu veli toplantıları başladı.

 

Kardelen Koleji okul idaresinden yapılan açıklamada,  “Kardelen Eğitim Kurumları 6. sınıf velilerimizle, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının dönem sonu toplantısında bir araya gelerek akademik ve sosyal tüm faaliyetlerimizi, sınav ve yol haritamızla ilgili değerlendirmeleri görüştük. Her öğretmenin ayrı sınıflarda velilerimizi ağırladığı toplantımızda velilerimiz öğrencileri hakkında hem sınıf hem de tüm branş öğretmenleriyle görüşerek detaylı bilgiler aldılar” ifadelerine yer verildi.

Toplantının bitiminde bir değerlendirme yapan Kardelen İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar, toplantıya öğretmen-veli buluşmalarını kurum olarak çok önemsediklerini dile getirdi ve Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.