Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji 6.sınıf öğrencileri için Konya gezisi düzenlendi

EĞİTİM 09.05.2024 - 21:04, Güncelleme: 09.05.2024 - 21:04
 

Kardelen Koleji 6.sınıf öğrencileri için Konya gezisi düzenlendi

Kardelen Eğitim Kurumları 6. Sınıf öğrencileri Konya gezisine katıldı.
  Özel Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar tarafından düzenlenen Konya gezisine Kardelen Ortaokul’u 6. Sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Gezi kapsamında ‘’Kelebekler Vadisi’’ni, Mevlana Müzesini ve ‘’Konya Bilim Merkezi’’ni ziyaret eden öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler. ’’Kelebekler Vadisinde farklı kelebek türleri ile karşılaşan öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Burada çeşitli canlı türleriyle de karşılaşan Kardelenler, keyifli zaman geçirdiler. ‘’Konya Bilim Merkezi’’ ni görevliler eşliğinde gezen Kardelenler, bir çok bilim adamları ve icatlar ile ilgili bilgi edindiler. Öğrendiklerini uygulama şansına da sahip olan öğrenciler eğlenirken öğrenme fırsatını da yakalamış oldular.  
Kardelen Eğitim Kurumları 6. Sınıf öğrencileri Konya gezisine katıldı.

 

Özel Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar tarafından düzenlenen Konya gezisine Kardelen Ortaokul’u 6. Sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Gezi kapsamında ‘’Kelebekler Vadisi’’ni, Mevlana Müzesini ve ‘’ Konya Bilim Merkezi’’ni ziyaret eden öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler. ’’Kelebekler Vadisinde farklı kelebek türleri ile karşılaşan öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Burada çeşitli canlı türleriyle de karşılaşan Kardelenler, keyifli zaman geçirdiler.

‘’ Konya Bilim Merkezi’’ ni görevliler eşliğinde gezen Kardelenler, bir çok bilim adamları ve icatlar ile ilgili bilgi edindiler. Öğrendiklerini uygulama şansına da sahip olan öğrenciler eğlenirken öğrenme fırsatını da yakalamış oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.