Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediye Başkanı Güneş’ten KHA ve Lale Haber’e ziyaret

GÜNCEL 21.01.2023 - 16:43, Güncelleme: 21.01.2023 - 16:43
 

Karapınar Belediye Başkanı Güneş’ten KHA ve Lale Haber’e ziyaret

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi aynı zamanda Lale Haber internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kapadokya Haber Ajansı sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Karapınar beldesinde bugüne kadar yapılan çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Güneş, 2023 yılında da yapılacak olan çalışmalara değindi. Kapadokya Haber Ajansı’nın ilimiz için önemli bir marka değeri olduğunu ifade eden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş Lale Haber internet gazetesinden de kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Coşkun Sağlamdin’e teşekkür etti. Kapadokya Haber Ajansı sahibi Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’e teşekkür ederken Karapınar’da yapılacak olan çalışmalarda Belediye Başkanı Güneş’e başarılar diledi.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi aynı zamanda Lale Haber internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kapadokya Haber Ajansı sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Karapınar beldesinde bugüne kadar yapılan çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Güneş, 2023 yılında da yapılacak olan çalışmalara değindi. Kapadokya Haber Ajansı’nın ilimiz için önemli bir marka değeri olduğunu ifade eden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş Lale Haber internet gazetesinden de kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Coşkun Sağlamdin’e teşekkür etti.

Kapadokya Haber Ajansı sahibi Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’e teşekkür ederken Karapınar’da yapılacak olan çalışmalarda Belediye Başkanı Güneş’e başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.