Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya yeni yıla havai fişek gösterileri ile girdi

GÜNCEL 01.01.2023 - 00:39, Güncelleme: 01.01.2023 - 00:39
 

Kapadokya yeni yıla havai fişek gösterileri ile girdi

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde 2023 yılına havai fişek gösterileri ile merhaba dedi.
  Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya 2023 yılına Göreme beldesinde yapılan havai fişek gösterisiyle 'merhaba' dedi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kapadokya'da da 2023 yılına büyük bir coşku içerisinde girildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden yeni yıla merhaba demek için Kapadokya'ya gelen yerli turistler eğlence mekanlarına büyük ilgi gösterirken Göreme’de ise havai fişek gösterisi ile 2023 yılına 'merhaba' denildi. Göreme’de yapılan havai fişek gösterisini ise Nevşehir'den birçok vatandaş Göreme beldesine havai fişek gösterilerini izlemek için adeta akın etti.  
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde 2023 yılına havai fişek gösterileri ile merhaba dedi.

 

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya 2023 yılına Göreme beldesinde yapılan havai fişek gösterisiyle 'merhaba' dedi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kapadokya'da da 2023 yılına büyük bir coşku içerisinde girildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden yeni yıla merhaba demek için Kapadokya'ya gelen yerli turistler eğlence mekanlarına büyük ilgi gösterirken Göreme’de ise havai fişek gösterisi ile 2023 yılına 'merhaba' denildi. Göreme’de yapılan havai fişek gösterisini ise Nevşehir'den birçok vatandaş Göreme beldesine havai fişek gösterilerini izlemek için adeta akın etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.