MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Hastanesi’nde 11 Ocak Sağlıkçılar Günü kutlandı

SAĞLIK 11.01.2023 - 17:31, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:31
 

Kapadokya Hastanesi’nde 11 Ocak Sağlıkçılar Günü kutlandı

Kapadokya Hastanesi yönetimi tarafından 11 Ocak Sağlıkçılar Günü kapsamında hastane de görevli yapan sağlık personellerinin günleri kutlandı.
  Kapadokya Hastanesi olarak, Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan, 7/24 görevini büyük bir özveri ile yerine getiren canla başla çalışan Sağlık Çalışanlarının günü kutlandı. Kapadokya Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Kutlamada çalışanlarımıza,  İnsan Kaynakları Müdürü Aslı Güller Başta en büyük emeği geçen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Ulukuş' a ve hastanemizin tüm sağlık çalışanlarına çiçek takdim edildi” ifadelerine yer verildi. Kapadokya Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Güller açıkalmasında "Kapadokya Hastanesi olarak, Hastanemizin ayrılmaz bir parçası siz değerli çalışanlarımızın gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz hepiniz ayrı ayrı iyiki varsınız sizlerin emeği hiçbir zaman ödenmez. Değerli sağlık çalışanlarımız gününüzü kutlar, kolaylıklar dilerim." dedi.  
Kapadokya Hastanesi yönetimi tarafından 11 Ocak Sağlıkçılar Günü kapsamında hastane de görevli yapan sağlık personellerinin günleri kutlandı.

 

Kapadokya Hastanesi olarak, Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan, 7/24 görevini büyük bir özveri ile yerine getiren canla başla çalışan Sağlık Çalışanlarının günü kutlandı.

Kapadokya Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Kutlamada çalışanlarımıza,  İnsan Kaynakları Müdürü Aslı Güller Başta en büyük emeği geçen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Ulukuş' a ve hastanemizin tüm sağlık çalışanlarına çiçek takdim edildi” ifadelerine yer verildi.

Kapadokya Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Güller açıkalmasında " Kapadokya Hastanesi olarak, Hastanemizin ayrılmaz bir parçası siz değerli çalışanlarımızın gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz hepiniz ayrı ayrı iyiki varsınız sizlerin emeği hiçbir zaman ödenmez. Değerli sağlık çalışanlarımız gününüzü kutlar, kolaylıklar dilerim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.