Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Haber Ajansı çok yakından yeniden sizlerle!

GÜNCEL 02.01.2023 - 22:00, Güncelleme: 02.01.2023 - 22:00
 

Kapadokya Haber Ajansı çok yakından yeniden sizlerle!

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından CS Ajans şirketine marka tescili yapılan Kapadokya Haber Ajansı (KHA) yenilenen yüzü ile çok yakında yayına hayatına kaldığı yerden devam edecek.
  CS Ajans’ın markası olan Kapadokya Haber Ajansı (KHA) çok yakında yenilenen yüzü ve birbirinden ilginç haberleri ile başta Nevşehir olmak üzere, Niğde, Kırşehir, Aksaray, Yozgat, Sivas ve Kayseri haberleri ile yayına hayatına kaldığı yerden devam edecek. CS Ajans sahibi Coşkun Sağlamdin yaptığı açıklamada, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) logosunun kullanım hakkının ve kullanıma izin hakkının sadece CS Ajans Limited Şirketine ait olduğunu ifade ederken, “ Kapadokya Haber Ajansı firmamızın bir markasıdır. Şirket politikamız gereği bizler ile aynı logoya benzer olarak kullanan firmalar ile görüşmelerimiz oldu. KHA logosu ile aynı logoyu kullanan firmalara gerekli izinler verildi. Ancak markamız ile aynı logo ve ismi taşıyan bir başka firma Kapadokya Haber Ajansı (KHA) logosunu ve ismini bizim olduğunu açıklamamıza rağmen kullanmaya devam ettiğini görüyoruz. Bizde şirket politikalarımız olarak bizlerin markası olan KHA logosunu izinsiz kullanımdan dolayı hukuki süreci bir hafta içerisinde başlatacağız” dedi.
Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından CS Ajans şirketine marka tescili yapılan Kapadokya Haber Ajansı (KHA) yenilenen yüzü ile çok yakında yayına hayatına kaldığı yerden devam edecek.

 

CS Ajans’ın markası olan Kapadokya Haber Ajansı (KHA) çok yakında yenilenen yüzü ve birbirinden ilginç haberleri ile başta Nevşehir olmak üzere, Niğde, Kırşehir, Aksaray, Yozgat, Sivas ve Kayseri haberleri ile yayına hayatına kaldığı yerden devam edecek.

CS Ajans sahibi Coşkun Sağlamdin yaptığı açıklamada, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) logosunun kullanım hakkının ve kullanıma izin hakkının sadece CS Ajans Limited Şirketine ait olduğunu ifade ederken, “ Kapadokya Haber Ajansı firmamızın bir markasıdır. Şirket politikamız gereği bizler ile aynı logoya benzer olarak kullanan firmalar ile görüşmelerimiz oldu. KHA logosu ile aynı logoyu kullanan firmalara gerekli izinler verildi. Ancak markamız ile aynı logo ve ismi taşıyan bir başka firma Kapadokya Haber Ajansı (KHA) logosunu ve ismini bizim olduğunu açıklamamıza rağmen kullanmaya devam ettiğini görüyoruz. Bizde şirket politikalarımız olarak bizlerin markası olan KHA logosunu izinsiz kullanımdan dolayı hukuki süreci bir hafta içerisinde başlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.