Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Hakan Taşdemir oldu

SİYASET 23.12.2023 - 13:19, Güncelleme: 23.12.2023 - 13:19
 

İYİ Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Hakan Taşdemir oldu

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hacıbektaş Belediye Başkan adayının Hakan Taşdemir olduğunu açıkladı.
  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam Nevşehir’de katıldığı programda Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Rasim Arı ismini açıklamasının ardından Hacıbektaş Belediye Başkan adaylarının ise Hakan Taşdemir olduğunu açıkladı. İYİ Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Hakan Taşdemir’de açıklamasında, İlçemiz Hacıbektaş'ın değerli halkına; Buradan ilçe Halkımıza olan yürekten bağlılığımı ve selamlarımı sunarak sözlerime başlamak istiyorum. Bu gün 22 Aralık 2023 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelemizi başlatmak için çıktığı bu kutsal yolda ilçemiz Hacıbektaş'a gelişinin 104'üncü yılında, bu önemli ve anlamlı günde İYİ Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olduğumu sizlerle paylaşıyorum. İlçemizi bulunduğu durumdan çok ileri noktalara taşıyacağımızı, hak ettiği vizyona ve konuma getireceğimizi, Atatürkçü düşünce ile ve Hünkâr Hacıbektaş Veli felsefesini yol edinerek, ötekileştirmeyen, ayrımcı olmadan, birleştirici ve hoşgörülü olarak başlamış olduğumuz bu mücadelede çağdaş uygarlık seviyesinde ilerleyeceğimizi, İYİ belediyecilik anlayışıyla, yep yeni projelerimizle, ilçemizi bölgenin en gözde turizm, üniversite, tarım ve tarım sanayisi merkezlerinden birisi haline getireceğimizin sözünü veriyorum. Cesur ,güvenilir ve yürekli dostlarımızdan oluşacak olan ekibimize dahil olmanızı ve bizlere güvenerek desteklemenizi istiyorum” ifadelerine yer verdi.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hacıbektaş Belediye Başkan adayının Hakan Taşdemir olduğunu açıkladı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam Nevşehir’de katıldığı programda Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Rasim Arı ismini açıklamasının ardından Hacıbektaş Belediye Başkan adaylarının ise Hakan Taşdemir olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Hakan Taşdemir’de açıklamasında, İlçemiz Hacıbektaş'ın değerli halkına; Buradan ilçe Halkımıza olan yürekten bağlılığımı ve selamlarımı sunarak sözlerime başlamak istiyorum. Bu gün 22 Aralık 2023 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelemizi başlatmak için çıktığı bu kutsal yolda ilçemiz Hacıbektaş'a gelişinin 104'üncü yılında, bu önemli ve anlamlı günde İYİ Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olduğumu sizlerle paylaşıyorum. İlçemizi bulunduğu durumdan çok ileri noktalara taşıyacağımızı, hak ettiği vizyona ve konuma getireceğimizi, Atatürkçü düşünce ile ve Hünkâr Hacıbektaş Veli felsefesini yol edinerek, ötekileştirmeyen, ayrımcı olmadan, birleştirici ve hoşgörülü olarak başlamış olduğumuz bu mücadelede çağdaş uygarlık seviyesinde ilerleyeceğimizi, İYİ belediyecilik anlayışıyla, yep yeni projelerimizle, ilçemizi bölgenin en gözde turizm, üniversite, tarım ve tarım sanayisi merkezlerinden birisi haline getireceğimizin sözünü veriyorum. Cesur ,güvenilir ve yürekli dostlarımızdan oluşacak olan ekibimize dahil olmanızı ve bizlere güvenerek desteklemenizi istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.