Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Acıgöl kongresi yapıldı

SİYASET 15.01.2023 - 17:52, Güncelleme: 15.01.2023 - 17:52
 

İYİ Parti Acıgöl kongresi yapıldı

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı’ndan Acıgöl ilçe kongresi yapılırken Acıgöl İlçe Başkanlığı’na Mahir Çidem seçildi.
  İYİ Parti’de kongre süreci Acıgöl ilçe kongresi ile devam etti. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda yapılan Acıgöl İlçe Başkanlığı görevine Mahir Çiğdem seçildi. İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli açıklamasında, “Acıgöl kongresinde delegelerin görev verdiği kıymetli ağabeyim Mahir Cidem’in Acıgöl’ümüzde partimizin bayrağını ileriye taşıyacağından hiç şüphem yoktur. Kendisine ve yönetimine yürekten başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. İl-İlçe uyumuyla partimizi Nevşehir’in tamamında iktidar yapmaya söz verdik” dedi.
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı’ndan Acıgöl ilçe kongresi yapılırken Acıgöl İlçe Başkanlığı’na Mahir Çidem seçildi.

 

İYİ Parti’de kongre süreci Acıgöl ilçe kongresi ile devam etti. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda yapılan Acıgöl İlçe Başkanlığı görevine Mahir Çiğdem seçildi. İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli açıklamasında, “ Acıgöl kongresinde delegelerin görev verdiği kıymetli ağabeyim Mahir Cidem’in Acıgöl’ümüzde partimizin bayrağını ileriye taşıyacağından hiç şüphem yoktur. Kendisine ve yönetimine yürekten başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. İl-İlçe uyumuyla partimizi Nevşehir’in tamamında iktidar yapmaya söz verdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.