Sitenin sağında bir giydirme reklam

Açıkgöz; “Türk Gençliği Bu Günlerimizin Sigortası, Geleceğimizin Teminatıdır”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2015 - 18:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz; “Türk Gençliği Bu Günlerimizin Sigortası, Geleceğimizin Teminatıdır”

  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs gününün, aziz vatan evlatlarının canları pahasına verilen bağımsızlık mücadelesinin başlangıç noktası olduğunu belirten Açıkgöz; “Bu uğurda varını yoğunu ortaya koyup can veren aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. Açıkgöz’ün mesajı şöyle ; “Aziz şehitlerimizin kanlarıyla hayat bulan, vatanımızın her karışına sahip çıkıp korumayı, kendimize bir borç olarak görüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadelenin başlangıcı olan bu günü, tüm gençlere bir bayram ve bir uyanış vesilesi olarak emanet bırakmıştır. Bu manada gençlik, bu günlerimizin sigortası, geleceğimizin de teminatıdır. Yapılan en büyük yatırım gençlere yapılan yatırımdır. Yalnızca gençlerine önem veren milletler geleceğe umutla ve güvenle bakabilirler. Bu nedenle bu sorumluluğu taşıyacak bireyler olmalıyız ve ileri demokrasilere ulaşmak adına çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum”
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs gününün, aziz vatan evlatlarının canları pahasına verilen bağımsızlık mücadelesinin başlangıç noktası olduğunu belirten Açıkgöz; “Bu uğurda varını yoğunu ortaya koyup can veren aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Açıkgöz’ün mesajı şöyle ; “Aziz şehitlerimizin kanlarıyla hayat bulan, vatanımızın her karışına sahip çıkıp korumayı, kendimize bir borç olarak görüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadelenin başlangıcı olan bu günü, tüm gençlere bir bayram ve bir uyanış vesilesi olarak emanet bırakmıştır. Bu manada gençlik, bu günlerimizin sigortası, geleceğimizin de teminatıdır. Yapılan en büyük yatırım gençlere yapılan yatırımdır. Yalnızca gençlerine önem veren milletler geleceğe umutla ve güvenle bakabilirler. Bu nedenle bu sorumluluğu taşıyacak bireyler olmalıyız ve ileri demokrasilere ulaşmak adına çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.