Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kim Bu Kuşçu Beşref?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2015 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kim Bu Kuşçu Beşref?

  Sosyal Medya üzerinden paylaşım yapan Kuşçu Beşref isimli kullanıcı Türkiye’de paralel yapı bağlantısı olduğunu iddia ettiği isimleri yayınladı. Sosyal Medya da her geçen gün farklı isimler ile bazı paylaşımla yapılması dikkatlerden kaçmadı. Türm Türkiye Fuat Avni isimli kullanıcıyı merak ederken şimdi de Kuşçu Beşref ismiyle çeşitli paylaşımlarda bulunarak Türkiye’de yargı sisteminde görev yapan bazı hakim ve savcıların paralel bağlantılı olduğunu iddia etti. Sosyal paylaşım sitesi twetter üzerinde paylaşımlarda bulunan Kuşçu Beşref isimli kullanıcı Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan hakim ve savcıların isimlerini paylaşarak paralel yapı ile bağlantılı olduğunu iddia ediyor. Kuşçu Befreş isimli kullanıcı Nevşehir Adliyesi’nde görev yapan bazı hakim ve savcılarında isimlerini yazarak paralel yapı ile ilgili bağlantıları olduğunu iddia ediyor. İşte Kuşçu Beşref isimli kullanıcının Nevşehir’de görev yapan bazı hakim ve savcıların paralel yapı bağlantısı olduğunu iddia ettiği o paylaşımlar.

 
Sosyal Medya üzerinden paylaşım yapan Kuşçu Beşref isimli kullanıcı Türkiye’de paralel yapı bağlantısı olduğunu iddia ettiği isimleri yayınladı.

Sosyal Medya da her geçen gün farklı isimler ile bazı paylaşımla yapılması dikkatlerden kaçmadı. Türm Türkiye Fuat Avni isimli kullanıcıyı merak ederken şimdi de Kuşçu Beşref ismiyle çeşitli paylaşımlarda bulunarak Türkiye’de yargı sisteminde görev yapan bazı hakim ve savcıların paralel bağlantılı olduğunu iddia etti. Sosyal paylaşım sitesi twetter üzerinde paylaşımlarda bulunan Kuşçu Beşref isimli kullanıcı Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan hakim ve savcıların isimlerini paylaşarak paralel yapı ile bağlantılı olduğunu iddia ediyor. Kuşçu Befreş isimli kullanıcı Nevşehir Adliyesi’nde görev yapan bazı hakim ve savcılarında isimlerini yazarak paralel yapı ile ilgili bağlantıları olduğunu iddia ediyor.

İşte Kuşçu Beşref isimli kullanıcının Nevşehir’de görev yapan bazı hakim ve savcıların paralel yapı bağlantısı olduğunu iddia ettiği o paylaşımlar.








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.