Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ortahisar Belediyesi 3 Bin Fidan Dağıttı

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2015 - 18:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ortahisar Belediyesi 3 Bin Fidan Dağıttı

Ortahisar Belediyesi geçtiğimiz ay 2 Bin 400 fidan dağıtımının ardından bugün yine kasaba halkına 3 Bin adet fidan dağıttı.   Ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde geçtiğimiz ay 2 bin 400 adet fidanı ücretsiz dağıtan Ortahisar Belediyesi,  halkın yoğun isteği üzerine bugün Cuma namazından sonra 3000 bin fidanı daha getirerek Ortahisar Halkına dağıttı. Ortahisar halkının yoğun istekleri üzerine 3 bin fidan daha getirdiklerini belirten Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç; vatandaşlarımıza 2 ayda toplam 5400 sedir ve çam fidanı dağıttık, daha yeşil bir Ortahisar için elimizden geleni yapacağız, katkıda bulunanlara ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim dedi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Ortahisar Belediyesi geçtiğimiz ay 2 Bin 400 fidan dağıtımının ardından bugün yine kasaba halkına 3 Bin adet fidan dağıttı.
 
Ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde geçtiğimiz ay 2 bin 400 adet fidanı ücretsiz dağıtan Ortahisar Belediyesi,  halkın yoğun isteği üzerine bugün Cuma namazından sonra 3000 bin fidanı daha getirerek Ortahisar Halkına dağıttı.

Ortahisar halkının yoğun istekleri üzerine 3 bin fidan daha getirdiklerini belirten Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç; vatandaşlarımıza 2 ayda toplam 5400 sedir ve çam fidanı dağıttık, daha yeşil bir Ortahisar için elimizden geleni yapacağız, katkıda bulunanlara ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim dedi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.