Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Barosu Satranç Turnuvası Düzenledi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2015 - 10:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Barosu Satranç Turnuvası Düzenledi

Nevşehir Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü etkinliği çerçevesinde okullar arası satranç turnuvası düzenlendi. Nevşehir Baro Başkanlığı tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir İl genelinde 1 ve 2. Sınıfta öğenim gören öğrenciler için baro tesislerinde satranç turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuva sonrasında ise dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü etkinliği çerçevesinde okullar arası satranç turnuvası düzenlendi.
Nevşehir Baro Başkanlığı tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir İl genelinde 1 ve 2. Sınıfta öğenim gören öğrenciler için baro tesislerinde satranç turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuva sonrasında ise dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.