Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Bu Hafta Okullarda Gül Dağıtıyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2015 - 08:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Bu Hafta Okullarda Gül Dağıtıyor

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Tayfur Urgenç ve Teşkilat Başkanı Cengiz Yurt ziyaret ettikleri okullarda eğitim çalışanlarına “Kutlu Doğum” haftası münasebetiyle gül takdim ettiler. Hafta boyunca Yönetim Kurulu üyeleri ile gül vermeye devam edecekler. Konu ile ilgili açıklama yapan Şube başkanı Tayfur Urgenç, Bu haftaki okul ziyaretlerimizde eğitim çalışanlarına Hz Muhammed Mustafa’nın güzel ahlakını, hadislerini, örnek yaşamını, sevgi, saygı ve merhamet duygusunu, birbirimize emanet olduğumuz gerçekliğini, insan onurunu, kul hakkını hatırlamak, hatırlatmak ve sonsuza dek Hz. Muhammed Mustafa’nın örnek hayatını yaşamak için gül takdim ediyoruz. Dedi. “Din güzel ahlaktır” diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Ancak bugün toplum olarak sorgulamamız gereken durum, günlük ve maddi çıkarlar için ahlakı siyasete alet mi ettik? sorusuna cevap bulmaktır. Bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, güzel ahlaka ihtiyacımız vardır. Burada benimsememiz gereken, yüzyıllardır hadisleriyle insanlığı aydınlatan Hz. Muhammed Mustafa’nın örnek hayatıdır. Müslümanların dara ve sıkıntıya düştüklerinde kurtuluşları hep peygamber efendimizin “güzel ahlakı” olmuştur. İslam dünyası son peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatını, faziletini iyi öğrenmeli, iyi anlamalı, iyi öğretmelidir. İslam dünyasında kan ve göz yaşının dinmesi, ülkemizde ötekileştirmenin ve ayrıştırmanın son bulması, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi temennisi ile herkesin kutlu doğum haftasını hürmetle kutlar, Bu mukaddes hafta dolayısıyla alemlerin efendisine binlerce salat ve selam olsun. Diyerek sözlerini tamamladı.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Tayfur Urgenç ve Teşkilat Başkanı Cengiz Yurt ziyaret ettikleri okullarda eğitim çalışanlarına “Kutlu Doğum” haftası münasebetiyle gül takdim ettiler. Hafta boyunca Yönetim Kurulu üyeleri ile gül vermeye devam edecekler.
Konu ile ilgili açıklama yapan Şube başkanı Tayfur Urgenç, Bu haftaki okul ziyaretlerimizde eğitim çalışanlarına Hz Muhammed Mustafa’nın güzel ahlakını, hadislerini, örnek yaşamını, sevgi, saygı ve merhamet duygusunu, birbirimize emanet olduğumuz gerçekliğini, insan onurunu, kul hakkını hatırlamak, hatırlatmak ve sonsuza dek Hz. Muhammed Mustafa’nın örnek hayatını yaşamak için gül takdim ediyoruz. Dedi.
“Din güzel ahlaktır” diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Ancak bugün toplum olarak sorgulamamız gereken durum, günlük ve maddi çıkarlar için ahlakı siyasete alet mi ettik? sorusuna cevap bulmaktır. Bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, güzel ahlaka ihtiyacımız vardır. Burada benimsememiz gereken, yüzyıllardır hadisleriyle insanlığı aydınlatan Hz. Muhammed Mustafa’nın örnek hayatıdır. Müslümanların dara ve sıkıntıya düştüklerinde kurtuluşları hep peygamber efendimizin “güzel ahlakı” olmuştur.
İslam dünyası son peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatını, faziletini iyi öğrenmeli, iyi anlamalı, iyi öğretmelidir. İslam dünyasında kan ve göz yaşının dinmesi, ülkemizde ötekileştirmenin ve ayrıştırmanın son bulması, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi temennisi ile herkesin kutlu doğum haftasını hürmetle kutlar, Bu mukaddes hafta dolayısıyla alemlerin efendisine binlerce salat ve selam olsun. Diyerek sözlerini tamamladı.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.