Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balonların Yerleşim Yerleri Üzerinden Gitmesi Ne Kadar Doğru?

TÜRKİYE GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2015 - 15:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Balonların Yerleşim Yerleri Üzerinden Gitmesi Ne Kadar Doğru?

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine bir vatandaşımız tarafından gönderilen haberi sizler ile paylaşıyoruz. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak uygulamaya başlatmış olduğumuz ‘’ Çekin Gönderin Haberinizi Yayınlayalım’’ bölümüne haber gönderen bir vatandaşımız yetkilere sıcak hava balonları konusunda çeşitli sorular yönetti. Haber Merkezimize yayınlanması için haber merkezimize mail gönderen Nevşehirli duyarlı vatandaşımızın yayınlanmasını istemiş olduğu haber konusu ise sıcak hava balonları ile ilgili. İşte vatandaşımızın www.lalehaber.com haber sitesinde yayınlanmasını istediği o haber; Değerli gazeteci arkadaşlar, sitenizde çek gönder haber olsunu gördüm, bende dün gördüğüm ve fotoğrafladığım bir görüntüyü gönderiyorum 25 mart çarşamba akşam 17.00 sıralarında bir balon 2000 evler tarafından gelerek devlet hastanesinin bulunduğu alan üzerinden nar'a doğru gitti. Soru 1:balonların yerleşim yerleri üzerinden gitmesi ne kadar doğru? Soru 2;Yerleşim yerleri üzerinden gidecekse mesafe biraz daha uzakta olmamalı mı?(çok yakından geçti sanki) Bizlerde Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yetkililerde vatandaşımızın bu sorusuna cevap vermesini bekliyoruz. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine bir vatandaşımız tarafından gönderilen haberi sizler ile paylaşıyoruz.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak uygulamaya başlatmış olduğumuz ‘’ Çekin Gönderin Haberinizi Yayınlayalım’’ bölümüne haber gönderen bir vatandaşımız yetkilere sıcak hava balonları konusunda çeşitli sorular yönetti.
Haber Merkezimize yayınlanması için haber merkezimize mail gönderen Nevşehirli duyarlı vatandaşımızın yayınlanmasını istemiş olduğu haber konusu ise sıcak hava balonları ile ilgili.

İşte vatandaşımızın www.lalehaber.com haber sitesinde yayınlanmasını istediği o haber;

Değerli gazeteci arkadaşlar,

sitenizde çek gönder haber olsunu gördüm, bende dün gördüğüm ve fotoğrafladığım bir görüntüyü gönderiyorum 25 mart çarşamba akşam 17.00 sıralarında bir balon 2000 evler tarafından gelerek devlet hastanesinin bulunduğu alan üzerinden nar'a doğru gitti.

Soru 1:balonların yerleşim yerleri üzerinden gitmesi ne kadar doğru?

Soru 2;Yerleşim yerleri üzerinden gidecekse mesafe biraz daha uzakta olmamalı mı?(çok yakından geçti sanki)

Bizlerde Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yetkililerde vatandaşımızın bu sorusuna cevap vermesini bekliyoruz.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.