Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yurtbilir’den Eczacılar Odası Başkanı Dörtkol’a Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2015 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yurtbilir’den Eczacılar Odası Başkanı Dörtkol’a Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz, Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol’u ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yurtbilir, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den aday adayı oldum. Seçim ziyaretlerimize sivil toplum kuruluşları ile ziyaret ediyorum. Bizleri kabul etmiş olduğunuz için teşekkür ederim diye konuştu. Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol ise ziyaretinden dolayı AK Parti Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir’e teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.   

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz, Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol’u ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yurtbilir, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den aday adayı oldum. Seçim ziyaretlerimize sivil toplum kuruluşları ile ziyaret ediyorum. Bizleri kabul etmiş olduğunuz için teşekkür ederim diye konuştu.
Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol ise ziyaretinden dolayı AK Parti Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir’e teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.