KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Bims Sanayiciler Derneği’nden Parmaksız’a Kutlama Ziyareti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2015 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bims Sanayiciler Derneği’nden Parmaksız’a Kutlama Ziyareti

Nevşehir BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri M. Arif Parmaksız’a, GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilmiş olması sebebiyle bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi. Nevşehir Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın, Necdet Civelek, Avşar Mustafa Korkmaz, Mehmet Acer ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız’ın katıldığı ziyarette, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız’ın TSE Yönetimi görevinde olduğu günden bu yana Bims sektörüne önemli katkılarda bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Yılmaz Özaltın, Parmaksız’a sektöre verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız da, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bims sektörün önünü açacak her türlü proje ve çalışmaya destek vermeye hazır olduğunu belirterek, “ Nevşehir’e kurulması planlanan Pomza Araştırmalar Merkezi ile ilgili olarak Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası olarak her türlü araştırma ve alt yapı çalışmalarını üstlendik. Bu konuda TOBB Bünyesinde bulunan TEPAV (Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı) na bir rapor hazırlatılarak Nevşehir Valiliği’ne sunuldu. Bu kapsamlı rapor araştırma geliştirme merkezi kurma çalışmalarına önemli ölçüde ışık tutacaktır. Odamız Valilik bünyesinde yürütülen çalışmaları da yakından takip etmektedir. Araştırma Merkezi’nin kurulması için NTSO üzerine düşen her türlü çalışmaya ve katkıya hazırdır.” Şeklinde konuştu.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri M. Arif Parmaksız’a, GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilmiş olması sebebiyle bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
Nevşehir Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın, Necdet Civelek, Avşar Mustafa Korkmaz, Mehmet Acer ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız’ın katıldığı ziyarette, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız’ın TSE Yönetimi görevinde olduğu günden bu yana Bims sektörüne önemli katkılarda bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Yılmaz Özaltın, Parmaksız’a sektöre verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız da, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bims sektörün önünü açacak her türlü proje ve çalışmaya destek vermeye hazır olduğunu belirterek, “ Nevşehir’e kurulması planlanan Pomza Araştırmalar Merkezi ile ilgili olarak Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası olarak her türlü araştırma ve alt yapı çalışmalarını üstlendik. Bu konuda TOBB Bünyesinde bulunan TEPAV (Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı) na bir rapor hazırlatılarak Nevşehir Valiliği’ne sunuldu. Bu kapsamlı rapor araştırma geliştirme merkezi kurma çalışmalarına önemli ölçüde ışık tutacaktır. Odamız Valilik bünyesinde yürütülen çalışmaları da yakından takip etmektedir. Araştırma Merkezi’nin kurulması için NTSO üzerine düşen her türlü çalışmaya ve katkıya hazırdır.” Şeklinde konuştu.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.