Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​AK Parti Aday Adayı Ateşok GÖRBİR’i Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2015 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​AK Parti Aday Adayı Ateşok GÖRBİR’i Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Nurcan Ateşok Deveci, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’yu ziyaret etti AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’yu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ateşok, ‘’ GÖR BİR Derneği olarak bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Benim için sivil toplum kuruluşlarının ayrı bir önemi bulunuyor. Bu kapsam da sizleri ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Nevşehir’de siyasete kadın elinin değmesine inanlardanım. İnşallah bu seçimlerde siyasete Nevşehir’de kadın eli değecektir’’ dedi. GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci’ye teşekkür ederken seçim çalışmalarında da başarılar temennisinde bulundu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Nurcan Ateşok Deveci, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’yu ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’yu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ateşok, ‘’ GÖR BİR Derneği olarak bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Benim için sivil toplum kuruluşlarının ayrı bir önemi bulunuyor. Bu kapsam da sizleri ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Nevşehir’de siyasete kadın elinin değmesine inanlardanım. İnşallah bu seçimlerde siyasete Nevşehir’de kadın eli değecektir’’ dedi.
GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci’ye teşekkür ederken seçim çalışmalarında da başarılar temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.