Sitenin sağında bir giydirme reklam

​Kozaklı 60 Yıllık Milletvekili Hasretine Son Verebilecek mi?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Kozaklı 60 Yıllık Milletvekili Hasretine Son Verebilecek mi?

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinden bugüne kadar hiç milletvekili çıkmadı. Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde bugüne kadar hiç Kozaklılı bir milletvekili olmadı. 7 Haziran 2015 tarihinde ise Kozaklı ilçesinin 60 yıllık hasretine son vermek isteyen tam dört isim milletvekili adayı gösterilip sonrasında ise Nevşehir’i parlamento da temsil etmek için çalışmalarına devam ediyor. Kozkalı’nın milletvekili hasretine son vermek için AK Parti’den Ahmet Ensonra, Erdoğan Çelik ve Serhat Tuğral aday adaylık müracaatlarını yaparken, Milliyetçi Hareket Partisi’nden ise Sait Yüksel aday adaylık çalışmalarına devam ediyor. Kozaklı İlçesinden 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde bu dört isim Kozaklı’nın 60 yıllık kaderini değiştirmek için kolları sıvadı ve parti genel merkezlerinin milletvekili adaylarını açıklamasını beklemeye başladı.  Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  
Nevşehir’in Kozaklı ilçesinden bugüne kadar hiç milletvekili çıkmadı.
Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde bugüne kadar hiç Kozaklılı bir milletvekili olmadı. 7 Haziran 2015 tarihinde ise Kozaklı ilçesinin 60 yıllık hasretine son vermek isteyen tam dört isim milletvekili adayı gösterilip sonrasında ise Nevşehir’i parlamento da temsil etmek için çalışmalarına devam ediyor. Kozkalı’nın milletvekili hasretine son vermek için AK Parti’den Ahmet Ensonra, Erdoğan Çelik ve Serhat Tuğral aday adaylık müracaatlarını yaparken, Milliyetçi Hareket Partisi’nden ise Sait Yüksel aday adaylık çalışmalarına devam ediyor.
Kozaklı İlçesinden 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde bu dört isim Kozaklı’nın 60 yıllık kaderini değiştirmek için kolları sıvadı ve parti genel merkezlerinin milletvekili adaylarını açıklamasını beklemeye başladı. 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.