Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Aday Adayı Ensonra Hacıbektaş İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 10:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Ensonra Hacıbektaş İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

  AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığını ziyaret etti.   AK Parti Hacıbektaş ilçe Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra burada niçin aday adayı olduğunu ve milletvekili adayı gösterildiği takdirde hazırlamış olduğu projeleri anlattı. Ensonra, ‘’ Bende üç dönemdir AK Parti kozaklı İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Bu işleyişin nasıl olduğunu en iyi bilenlerden bir tanesiyim. Burada beni en güzel şekilde ağırlamış olduğunuz için başta İlçe Başkanımız Yusuf Koçak olmak üzere tüm partililerimize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.   AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya teşekkür ederken, aday adaylığı sürecinde başarılar temennisinde bulundu.     Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
 
AK Parti Hacıbektaş ilçe Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra burada niçin aday adayı olduğunu ve milletvekili adayı gösterildiği takdirde hazırlamış olduğu projeleri anlattı. Ensonra, ‘’ Bende üç dönemdir AK Parti kozaklı İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Bu işleyişin nasıl olduğunu en iyi bilenlerden bir tanesiyim. Burada beni en güzel şekilde ağırlamış olduğunuz için başta İlçe Başkanımız Yusuf Koçak olmak üzere tüm partililerimize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
 
AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya teşekkür ederken, aday adaylığı sürecinde başarılar temennisinde bulundu.
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.