Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oryantiring Yarışmasında İl Birincisi Oldu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2015 - 08:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oryantiring Yarışmasında İl Birincisi Oldu

Avanos Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oryantiring Takımı, Nevşehir Kültür Park’ta düzenlenen Liseler arası Oryantiring yarışmasında İl 1. Oldu   Avanos Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oryantiring Takımı, 21 Ocak  2015 Çarşamba günü Nevşehir Kültür Park’ta düzenlenen Liseler arası Oryantiring yarışmasında(Yönbulma, orienteering, kısaca OL, harita yardımıyla yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor) A Grubunda Nevşehir İkincisi ve B grubunda Nevşehir birincisi  oldu. Okul müdürü Alaettin Küçüköner, başarılarından dolayı öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Songül Baydemir’i tebrik etti.     Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Avanos Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oryantiring Takımı, Nevşehir Kültür Park’ta düzenlenen Liseler arası Oryantiring yarışmasında İl 1. Oldu
 
Avanos Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Oryantiring Takımı, 21 Ocak  2015 Çarşamba günü Nevşehir Kültür Park’ta düzenlenen Liseler arası Oryantiring yarışmasında(Yönbulma, orienteering, kısaca OL, harita yardımıyla yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor) A Grubunda Nevşehir İkincisi ve B grubunda Nevşehir birincisi  oldu. Okul müdürü Alaettin Küçüköner, başarılarından dolayı öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Songül Baydemir’i tebrik etti.
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.